Перевірка авто для Руслана

Руслан звернувся до нас з бажанням перевірити Renault Latitude. Як пізніше вияснилося, ми були третя компанія до якої Руслан звернувся з бажанням перевірити дане авто і став нашим клієнтом, так як сподобався наш підхід та умови співпраці.💪

Скоріше за все в комплексному підборі за таке замовлення ми б не взялися, тому що Latitude дуже мало взагалі, 2.5 одиниці, а живих їх знайти майже не реально.

Але коли клієнт знає що хоче, шукає та находить саме той автомобіль, який давно шукав, його потрібно перевірити. Чим Руслан і зайнявся після особистого огляду авто.

Перевірили історію авто, історію реєстрацій, кількість власників та діставши для клієнта максимум інформації по авто та його власнику, домовились дивитися його.

Так як, Руслан автомобіль вже бачив та візуально і по відчуттям авто йому подобається, ми домовились про огляд безпосередньо перед діагностикою на СТО

Після огляду та перевірки, виявили незначні зауваження, які властиві 10-ти річному авто. Та після діагностики на СТО, поторгувались та домовились про оформлення авто.
Руслан знайшов, а ми перевірили та допомогли з оформленням класного варіанту:
Renault Latitude 2011 2.5 АТ
✅ 2й власник
✅ рідний пробіг та історія обслуговування
✅ цілий кузов без жодного фарбованого елементу
✅ гарний стан
✅ 2 комплекті коліс
✖️ незначні зауваження по кузову та ходовій частині

Вітаємо з гарною покупкою!🥳

Car Hunt – Автопідбір в Києві
вул. Новокостянтинівська 3
м. Київ 4080
+38(098) 555 06 77